martes, 21 de enero de 2014


Un matí a la fageda

 

Juntament amb altres mentors/des hem quedat per anar a fer una passejada per la fageda, durant el recorregut comentàvem sobre els esdeveniments que van portar a que sigui un lloc tan important, ja que és una de les 26 reserves naturals que forma part del Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa.
vam donar el passeig caminant i també teníem la intenció d'anar a la fàbrica de iogurt, que també és reconeguda però no ens va donar temps, per la qual cosa vam posposar anar en una altra oportunitat. en general va estar bé, els nens es van divertir, les inquietuds que tenien se les anàvem resolent i penso que és una forma d'introduir en la cultura de la ciutat on habiten, perquè més endavant puguin ser ells qui serveixin de guia a altres que vulguin conèixer-la.

La anchal m'havia comentat que li feia il-lusió anar a un restaurant a Olot, ja que mai havia anat a un, per la qual cosa en arribar a Olot i mirar que era l'hora de dinar, vam decidir anar a un. Al B-creck. Ella va demanar 1 hamburguesa vegetariana, ja que a casa tots ho són, i va gaudir molt el fet. ami també m'alegro veure la seva cara de felicitat mentre parlàvem del lloc, del menjar del seu país, costums de menjar etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario